To kvinder, en hård klippegrund og meget gamle stokke står bag den buket hvide vine, som Chateau Gravelle producerer på en tynd stribe land mellem de to floder Sevre og Maine. Vine, der smager af terroir og druen Melon de Bourgogne, som er substansen i de franske Muscadet vine.
De to kvinder bag vinen og Domainet, Veronique og Aurora Günther, er mor og datter, og de understreger selv, at de laver lokal vin på Gabbro, som er navnet på den vulkanske klippegrund, stokkene vokser i. Klippen er dækket af et tyndt lag muld på cirka 30 cm, hvilket betyder, at stokkene skal kæmpe for det: Deres lange, tynde rødder skal finde de små sprækker, der er i urklipperne for at trænge ned og suge næring og mineraler i den jernholdige Gabbro. Det giver forfinede, feminine vine, som er fyldt med mineralitet og et strejf af citrus.
Mange af stokkene har mere end 100 år gamle rødder, og på Chateau Gravelle betragter man alle stokke på under 40 år for unge.