Cappa Vin Marksmagning

Marksmagning 695 kr. per person

Kan jordens beskaffenhed, den natur, der omgiver vinstokken, og vejret smages i en vin?

Jeps! 

Tag med på en usædvanlig vinoplevelse, hvor du smager den samme drue, lavet på de samme faciliteter, med samme gær, modnet på samme slags fade af den samme vinmager - men fra hver sin mark, ofte kun få 100 meter fra hinanden.

Vi burde kalde smagningen for "terroirsmagning", men de fleste har ingen anelse om, hvad terroir betyder - det er nemlig terroir, du smager på under marksmagningen.

"Terroir" kommer fra fransk og bruges om det faktum, at den jord, vinstokken er plantet i, de vejrforhold og den natur, druerne vokser i, kan smages.
Læs mere om hvad terroir er, når du trykker her!

På godt 2 timer smager du på 8-10 røde og hvide enkelmarksvine, alle fra Europa, alle parret op med en vin med samme drue og identisk tilblivelse, men fra en anden mark.

Drueentusiasten Sune Angel fortæller med smittende entusiasme om hver vin, de marker og den terroir, de kommer fra og krydrer oplevelsen med anekdoter om vinhuset, vinmageren og vinenes tilblivelse.

Forsigtigt og nænsomt giver I sammen hver vin tid til at åbne sig, vise sine nuancer og, for nogle vines vedkommende, helt ændre karakter inden for 10-15 minutter i glasset.

Du smager på vine som for eksempel 2 x Riesling Grand Cru, 2 x Bourgogne, 2 x Barolo, 2 x. Barbaresco, 2 x Barbera - eller lignende. Alle samme drue, samme produktionsmetode, samme vinmager, samme fad-præg etc. men fra hver sin mark (terroir).

Når du vender tilbage til virkeligheden efter smagningen, forstår du på et højere niveau meningen med vores slogan: Kærlighed til drue, jord og natur.

Du har allerede betalt for, at vi tager rene, højkvalitets vinglas med til alle. Minimum 25 deltagere per smagning.

Prisen er inklusive moms, kørsel, leje og rengøring af vinglas, materialer, vinforbrug og personlig rådgivning af Sune Angel.

Cappa marksmagning

Vores erfaring, din fordel

Vi har med vilje specialiseret os i europæiske vine.
Især udvalgte og håndplukkede vinhuse fra Frankrig, Spanien, Italien, Østrig og Tyskland.

Har du brug for information, eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores Drueentusiast Sune på:
Tlf: +45 26258055
Mail: sune@cappa.dk