Hᴠᴏʀ ᴍᴀɴɢᴇ ғʟᴀsᴋᴇʀ ᴠɪɴ ɢᴀ̊ʀ ᴅᴇʀ ᴘᴀ̊ ᴇ́ɴ sᴏᴍᴍᴇʀғᴜɢʟᴇʟᴀʀᴠᴇ?🐛
Svaret er 50-60 flasker!   HVAD? HVORDAN? 🤷🏼 …og hvorfor er det relevant for dig?...
56 𝙜𝙧𝙖𝙙𝙚𝙧 𝙖𝙛 𝙠𝙫𝙖𝙡𝙞𝙩𝙚𝙩𝙨𝙢𝙖𝙙 𝙤𝙜 𝙫𝙞𝙣!
Er det meget eller lidt, spørger du måske?!  Når det er Restaurant 56 𝙜𝙧𝙖𝙙𝙚𝙧 i...
𝗦𝗸𝗮𝗹 𝗱𝘂 𝗽𝗮̊ 𝗳𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹 𝗶 𝗮̊𝗿?
Skift den lunkne fadøl ud med high-end Champagne🥂!   Skift shawarma og con carne ud med...
𝗞𝗮𝗻 𝗱𝘂 𝘀𝗺𝗮𝗴𝗲, 𝗵𝘃𝗮𝗱 𝗷𝗲𝗴 𝗸𝗮𝗻 𝗹𝘂𝗴𝘁𝗲?
Kunder og ansatte hos Hilmar & Høgsberg gik på påskeferie med en rejse ud i smags- og...
🥂 Når småt er helt utroligt godt 🥂 
I over to år har jeg ledt, søgt og smagt efter et nyt champagnehus. Mange...
Jord i munden, og tak til munkene 🙏🏽
Jorden er vigtig for smagen i munden. ‘Terroir’ er indbegrebet af Bourgogne, og munkene i...
𝗚𝗮𝗺𝗺𝗲𝗹 𝘃𝗶𝗻 𝗽𝗮̊ 𝗴𝗮𝗺𝗹𝗲 𝗳𝗹𝗮𝘀𝗸𝗲𝗿 – 𝗺𝗲𝗻 𝗺𝗲𝗱 𝗻𝘆 𝗲𝘁𝗶𝗸𝗲𝘁
I 1896 skabte 𝑴.𝑷 𝑭𝒖𝒈𝒍𝒔𝒂𝒏𝒈 et samlingssted med tid til fornøjelse, afslapning og god mad....
“Hold kæft og drik min vin!” 🤓
Claudio Icardi er en levemand, en original, en excentriker. Da jeg var ung, var jeg...
‘𝐄𝐧𝐭𝐞𝐧 𝐠ø𝐫 𝐝𝐮, 𝐞𝐥𝐥𝐞𝐫 𝐨𝐠𝐬𝐚̊ 𝐠ø𝐫 𝐣𝐞𝐠!’
Mens Ingrid Weingut Ingrid Groiss læste til ønolog (vinmager) på uni, hjalp hun sin far...
Kan man smage 1000 meter? 🤷🏽
  På et bjerg langt ude på landet i det nordvestlige hjørne af Italien bor...
Lykketræf eller skæbnebestemt?🤷🏽
På vinmessen Prowein i 2022 ville heldet (eller skæbnen?), at jeg tilfældigvis smagte en hvid...
En stjerne på den aarhusianske, gastronomiske himmel ⭐️
I Aarhus driver makkerparret Søren Jakobsen og William Jørgensen Michelin-restauranten Gastromé samt Bistro Entré og...