Chassagne-Montrachet Charrieres Rene Lequin-Colin
I 2019 klippede Francois Lequin stokkene på sin 𝗖𝗵𝗮𝘀𝘀𝗮𝗴𝗻𝗲-𝗠𝗼𝗻𝘁𝗿𝗮𝗰𝗵𝗲𝘁 Charrieres-mark. Men inden han klippede stokkene, tog...
𝗞𝗮𝗻 𝗺𝗮𝗻 𝘀𝗺𝗮𝗴𝗲 𝗽𝗮𝘀𝘀𝗶𝗼𝗻? ❤️
Hvis man spørger Andreas Helligsø - restaurantchef på Restaurant Bühlmann på det legendariske Hotel Scheelsminde...
Ø𝘀𝘁𝗿𝗶𝗴𝘀𝗸 𝘆𝗻𝗱𝗲 𝘃𝗲𝗿𝘀𝘂𝘀 𝗶𝘁𝗮𝗹𝗶𝗲𝗻𝘀𝗸 𝘃𝗮𝗻𝘃𝗶𝗱!  Nu også på Sjælland.
Mød den yndefulde østrigske 𝗜𝗻𝗴𝗿𝗶𝗱 𝗚𝗿𝗼𝗶𝘀𝘀 og den vanvittige italiener 𝗖𝗹𝗮𝘂𝗱𝗶𝗼 𝗜𝗰𝗮𝗿𝗱𝗶. Selvom de lyder som...
Ø𝘀𝘁𝗿𝗶𝗴𝘀𝗸 𝘆𝗻𝗱𝗲 𝘃𝗲𝗿𝘀𝘂𝘀 𝗶𝘁𝗮𝗹𝗶𝗲𝗻𝘀𝗸 𝘃𝗮𝗻𝘃𝗶𝗱!
Mød den yndefulde østrigske 𝗜𝗻𝗴𝗿𝗶𝗱 𝗚𝗿𝗼𝗶𝘀𝘀 og den vanvittige italiener 𝗖𝗹𝗮𝘂𝗱𝗶𝗼 𝗜𝗰𝗮𝗿𝗱𝗶. Selvom de lyder som...
𝗛𝗶𝗴𝗵-𝗲𝗻𝗱 deltagere, 𝗛𝗶𝗴𝗵-𝗲𝗻𝗱 restaurant, 𝗛𝗶𝗴𝗵-𝗲𝗻𝗱 Bourgogne
To fredage i maj nød 𝟭𝟬𝟬+ 𝗵𝗶𝗴𝗵-𝗲𝗻𝗱 gæster livet på 𝗠𝗶𝗰𝗵𝗲𝗹𝗶𝗻-𝗿𝗲𝘀𝘁𝗮𝘂𝗿𝗮𝗻𝘁𝗲𝗻 Gastromé sammen med Cappa Vin,...
𝗞𝗮𝗹𝗶𝗳𝗳𝗲𝗻 𝗵𝗮𝗿 𝘁𝗮𝗹𝘁🤴🏻
Richard Juhlin er den ubetingede største autoritet indenfor Champagne. Når Kaliffen taler, så lytter man!👂🏽I...
“𝗗𝗲𝘁 𝗲𝗿 𝗻𝗼𝗴𝗲𝘁 𝘁𝘆𝗻𝗱𝘁, 𝘀𝘂𝗿𝘁 𝗽𝗶𝘀!”
Sådan var tilgangen til Aligoté-druen, da jeg for snart en menneskealder siden gik i tjenerlærer...
𝟵 𝘃𝗲𝗻𝗻𝗲𝗿, 𝟵 𝘃𝗶𝗻𝗲 - 𝗼𝗴 𝟭 𝗽𝗮̊ 𝗼𝗽𝗹𝗲𝘃𝗲𝗿𝗲𝗻
Rapport fra Vejle Stadion 📝 Stemningen på stadion var god denne dag i marts, hvor ni...
𝗟𝗮𝗸, 𝗿𝘂𝘀𝘁, 𝗯𝗿𝘂𝗻𝗲 𝘁𝗲𝗴𝗹 𝗼𝗴 𝗺𝘆𝗻𝘁𝗲🍷
Sidste år på Vinitaly havde den gode Claudio Icardi medbragt en 𝗕𝗮𝗿𝗯𝗮𝗿𝗲𝘀𝗰𝗼 𝗠𝗼𝗻𝘁𝘂𝗯𝗲𝗿𝘁 årgang 2000...
𝗜𝗖𝗔𝗥𝗗𝗜 𝗙𝗢𝗥 𝗣𝗥𝗘𝗦𝗜𝗗𝗘𝗡𝗧🤴
… og Ivans smil!😁 På den store vinmesse 𝗩𝗶𝗻𝗶𝘁𝗮𝗹𝘆 𝗶 𝗩𝗲𝗿𝗼𝗻𝗮 - for efterhånden en...
Still working even harder for you - Wine Paris❤️
1903 567/658 2016-12-6-0-100 1911Selvom mit hotel kun ligger et godt stenkast fra the Louvre, så...