I starten af november fik 50 forventningsfulde gæster 16 x ‘𝗲𝗸𝘀𝘁𝗿𝗮𝗼𝗿𝗱𝗶𝗻æ𝗿’🥇 på Aarhus’ perle, Gastromé:
8 ekstraordinære retter med 8 af René Lequin-Colins ekstraordinære vine til, mens skaberen selv, Francois Lequin, gik rundt blandt gæsterne og øste ud af sine hemmeligheder bag de store vine.
Det hele startede med et festfyrværkeri af smag og nydelse med 𝟲 𝗳𝗼𝗿𝘀𝗸𝗲𝗹𝗹𝗶𝗴𝗲 𝘀𝗻𝗮𝗰𝗸𝘀, naturligvis med Helene Lemaires fortryllende Champagne 2021 Brut Tradition 1’er Cru, Fernand Lemaire.🍾
Herefter tog 𝗙𝗿𝗮𝗻𝗰𝗼𝗶𝘀 scenen med de beskedne ord:
’You just squeeze the juice out of the grapes, let it ferment and then you have wine’!
Hvis du spørger William, Chef de cuisine på Michelin restauranten Gastromé, er mit bud, at han ville sige noget i stil med: “Du tilbereder maden og serverer den”.
Begge dele er korrekte, det lyder simpelt, men det kræver, at du har evnen og ved, hvad du laver. Det gør de begge to, og resultatet var ’𝘁𝗿𝗲̀𝘀 𝗲𝘅𝘁𝗿𝗮𝗼𝗿𝗱𝗶𝗻𝗮𝗶𝗿𝗲’.🏆
Denne aften på Gastromé gav 𝟴 + 𝟴 𝗺𝗲𝗴𝗲𝘁 𝗺𝗲𝗿𝗲 𝗲𝗻𝗱 𝟭𝟲!👏🏻👏🏻
𝗔𝗹𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗲𝗿 𝘀𝘃æ𝗿𝘁, 𝗶𝗻𝗱𝘁𝗶𝗹 𝗱𝗲𝘁 𝗲𝗿 𝗹𝗲𝘁. Hvis det var så let, så gjorde alle det – der er mere til det.
Francois har det med at tale sine vine lidt ned, men det gør ikke noget, for de skal nok tale sig selv op igen – og det gjorde de.
Vil du også opleve, hvordan det smager, når Francois har presset juicen ud af sine druer, og vil du smage Williams gudsbenådede evner i køkkenet så følg linkene i kommentarsporet.
Tak til det 𝗳𝗮𝗯𝗲𝗹𝗮𝗴𝘁𝗶𝗴𝗲 𝘁𝗲𝗮𝗺 på Gastromé 🙏🏻og til Søren for det gode samarbejde.❤️
Cappa Vin
- Kærlighed til drue🍇, jord 🌍og natur🌱