Hos Cappa vin har vi fravalgt vine, der udelukkende smager ’godt’, fordi de er billige, men som ret beset ikke smager godt. Vi insisterer på udelukkende at have vine, hvor vi med sindsro kan sige “det her smager godt” og har fravalgt alt, der kun kan glide ned med en lav pris.
Vi vil hellere være en mindre importør end at gå på kompromis med kvaliteten.
𝗩𝗶 𝗹𝗲𝗱𝗲𝗿 𝗲𝗳𝘁𝗲𝗿 𝗽𝗲𝗿𝗹𝗲𝗿 – 𝗼𝗴 𝘃𝗶 𝗹𝗲𝗱𝗲𝗿 𝗴𝗿𝘂𝗻𝗱𝗶𝗴𝘁!
Hvad gør man så som en mindre spiller, når man gerne vil vise sine 𝗽𝗲𝗿𝗹𝗲𝗿 frem til de kunder, de hører til, nemlig toppen af dansk gastronomi?
Først inviterer man to højkvalitets-vinproducenter til landet; en Barolo producent, Claudio Icardi, og en Grüner Veltliner producent, Ingrid Groiss.
Derefter inviterer man toppen af dansk gastronomi til frokost på toppen af dansk gastronomi – hos Geranium ⭐⭐⭐
Herefter tager man på en tour de force ud i smag, aromaer, sensoriske oplevelser, retter og vine rundt i Danmark med 6 events, middage og smagninger på 3 dage 🤗
Det er meget mad, meget vin og mange oplevelser på kort tid - så meget og så kort, at dagene flyder sammen 😲
Tak til Geranium, Restaurant B-Spis, Gastromé og Admiral hotel for en stribe fantastiske oplevelser 🙏🏻
Tak til alle der deltog 🙏🏻
Og selvklart tak til Ingrid Groiss og Claudio Icardi for at vise deres smukke vine frem 🙏🏻
Vil du også smage vores kvalitetsvine, kan du bestille en vinsmagning her: https://cappa.dk/blogs/events
Cappa vin
- kærlighed til drue 🍇, jord 🌍 og natur 🌱