En stjerne på den aarhusianske, gastronomiske himmel ⭐️

En stjerne på den aarhusianske, gastronomiske himmel ⭐️

27, Jan 2023

I Aarhus driver makkerparret Søren Jakobsen og William Jørgensen Michelin-restauranten Gastromé samt Bistro Entré og Atrium på Hotel Royal (sidstnævnte har i øvrigt har en særlig plads mit hjerte, da jeg tog tjeneruddannelsen her for længe siden❤️).

Restaurant Gastromés vinkort kan du nu finde Domaine René Lequin-Colin “Chassagne-Montrachet Clos Devant” - i magnumflasker naturligvis, for det er i sandhed en stor vin fra Francois Lequins hånd.

Ligesom maden på Gastromé er vinen en elegantier fuld af smag, dybde, glæde og oplevelser:

Med luften og tiden i glasset åbner den sig og ændrer sig for hvert tiende minut. Nu fylder vaniljen mest, anis lidt mindre, og hov! Nu kræver smørret hovedrollen, og melonen er næsten væk.

Men hvad var det? Nu vil anis have plads igen, og den har ændret sig fra karaktererne kørvel, fennikel, fennikelhår og er blevet mere potent, mere anis og ’anissød’ og er helt ovre i bronzefennikel og stjerneanis.

Hele tiden står saltet og mineraliteten gårdvagt og sørger for, at legen får lov at blive god, intens og til tider vild! Men aldrig over grænsen – balancen er sublim ⚖️

Nyd vinen på Gastromé fra store flasker, i store glas, i store tåre - til stor gastronomi, i storslåede lokaler og i godt selskab  🎯

Besøg Gastromé her: www.gastrome.dk/

Se vinen her

Cappa Vin
kærlighed til druejord og natur  🍇

#gastromé

#ReneLequinColin

#cappavin

#drueentusiast

#magnumflasker