‘𝐄𝐧𝐭𝐞𝐧 𝐠ø𝐫 𝐝𝐮, 𝐞𝐥𝐥𝐞𝐫 𝐨𝐠𝐬𝐚̊ 𝐠ø𝐫 𝐣𝐞𝐠!’

‘𝐄𝐧𝐭𝐞𝐧 𝐠ø𝐫 𝐝𝐮, 𝐞𝐥𝐥𝐞𝐫 𝐨𝐠𝐬𝐚̊ 𝐠ø𝐫 𝐣𝐞𝐠!’

23, Feb 2023

Mens Ingrid Weingut Ingrid Groiss læste til ønolog (vinmager) på uni, hjalp hun sin far med at lave vin. Hun var sprængfyldt af nye ideer til, hvordan vinene på gården kunne blive bedre.

Hun ville for eksempel lade vinene ligge 4-12 måneder på de døde gærceller efter endt gæring (Sur Lie). En proces, der giver mere dybde, fedme og cremet kant til hendes Grüner-vine, der fra naturens hånd er stringente, sprøde, mineralske, ranke og syredrevne.

En dag hun kom hjem fra uni, havde faderen racket vinene - altså taget dem af gæren. Ingrid, der har ben i næsen og er en bestemt dame, blev sur på faderen, skældte ud og sagde, at vinen 𝘀𝗸𝘂𝗹𝗹𝗲 være blevet der☝🏽

Hun sagde: “Vi kan ikke begge lave vin på gården. Enten gør du, eller også gør jeg!"

Faderen, som ejede gården, svarede: “Det gør jeg!”

 

Efter at have tygget lidt på situationen, spurgte Ingrid sin bedstemor, om hun måtte låne en hektar vinmark af hende. Det måtte hun gerne, så hun meddelte faderen, at hun ville lave vin på den året efter🌱🍇

 

“Så laver du din egen vin, og jeg laver min, som jeg synes det skal gøres. Vi blindsmager vinene sammen, og den, der laver den bedste vin, bliver vinmager her på stedet”.

Det gjorde de - og i dag er det Ingrid, Cappa Vin handler med 😉

Prøv selv en af denne utrolige ildsjæls vine, Klik her

Cappa

- kærlighed til drue, jord og natur 🍇

 

PS: Ingrids far bærer ingen nag, men hjælper hende på gården i et stærkt samarbejde🤗

 

#CappaVin

#IngridGroiss

#drueentusiast

#grünerveltliner