𝗕𝗮𝗯𝘆 = Ø𝗸𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝘀𝗸 𝘃𝗶𝗻𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝗲𝗻𝘁

𝗕𝗮𝗯𝘆 = Ø𝗸𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝘀𝗸 𝘃𝗶𝗻𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝗲𝗻𝘁

19, Sep 2023
- Hvordan hænger det lige sammen?!

Tilbage i 1990’erne havde EU/EF endnu ikke anerkendt, at der overhovedet var noget, der hed økologisk vin, og det var på ingen måde moderne endnu at dyrke økologisk.

Cirka samtidig ventede de tyske vinproducenter 𝗠𝗮𝗿𝗴𝗶𝘁 𝗼𝗴 𝗚𝗲𝗼𝗿𝗴 𝗙𝗼𝗿𝘀𝘁𝗲𝗿 deres første barn, og som det ofte sker i forbindelse med store livsomvæltninger, satte det en masse tanker i gang hos det lykkelige par.

Tanker som: 𝗛𝘃𝗮𝗱 er egentlig vigtigt? 𝗛𝘃𝗮𝗱 skal vi? - og 𝗵𝘃𝗼𝗿 skal vi hen?! 🤔

Med lille Johannes Forster inde i Margit Forsters mave kom parret frem til den erkendelse, at de som forældre havde et ansvar i at passe på naturen, på 𝗠𝗼𝗱𝗲𝗿 𝗝𝗼𝗿𝗱 🌍, så de en dag kunne give deres jord og vinmarker videre i bedst mulig stand til næste generation.

𝗢𝗴 𝗵𝗲𝗿 𝗯𝗹𝗲𝘃 𝗕𝗮𝗯𝘆 = Ø𝗸𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝘀𝗸 𝘃𝗶𝗻𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝗲𝗻𝘁❤️

Margit og Georgs vinhus, Weingut Forster, blev nemlig certificeret økologisk i 1994. Højst usædvanligt for sin tid.

Jeg får næsten lyst til at bryde ud i sangen ‘Circle of Life’, for i dag har deres barn, Johannes, overtaget vinificeringen og er ønolog på vingården. Og mon han en dag giver dem videre til næste generation?

I dag laver 𝐅𝐨𝐫𝐬𝐭𝐞𝐫 en højkvalitets-produktion af kun ca. 90.000 flasker, fordelt på omkring 20 skønne vine, alle i 𝘀𝗺𝗮̊ 𝗸𝘃𝗮𝗹𝗶𝘁𝗲𝘁𝘀𝗼𝗽𝗹𝗮𝗴.

Den primære drue er 𝗥𝗶𝗲𝘀𝗹𝗶𝗻𝗴. Forsters vine skinner klart og tydeligt, vine med liv, sjæl, energi og charme. Vine, hvor 𝗱𝗿𝘂𝗲𝗻𝘀 𝗸𝗮𝗿𝗮𝗸𝘁𝗲𝗿𝗶𝘀𝘁𝗶𝗸𝗮 træder tydeligt frem, og balancen er stor, og det er uanset, om vi taler de bone-dry Rieslinger, dem der har en smule sødme, dem der har mere sødme. - Eller dem, der helt søde med et højt restsukkerindhold, så står de klare og rene, og den skønne og rensende syre gør arbejdet, 𝘁𝗿æ𝗸𝗸𝗲𝗿 𝗺𝘂𝗻𝗱𝘃𝗮𝗻𝗱 og sørger for, at vinen holder sin balance og 𝗳𝗮̊𝗿 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲𝘁 𝘁𝗶𝗹 𝗮𝘁 𝗶𝗻𝗱𝗳𝗶𝗻𝗱𝗲 sig. 👏🏼👏🏼

Vil du læse mere om familien Forsters vine, så klik HER 

Cappa Vin
- Kærlighed til drue🍇, jord 🌍og natur 🌱
 
#WeingutForster
#CappaVin
#DrueEntusiast
#Nahe
#Riesling