𝗞𝗮𝗻 𝗺𝗮𝗻 𝘀𝗺𝗮𝗴𝗲 𝗽𝗮𝘀𝘀𝗶𝗼𝗻? ❤️

𝗞𝗮𝗻 𝗺𝗮𝗻 𝘀𝗺𝗮𝗴𝗲 𝗽𝗮𝘀𝘀𝗶𝗼𝗻? ❤️

13, Aug 2025

Hvis man spørger Andreas Helligsø - restaurantchef på Restaurant Bühlmann på det legendariske Hotel Scheelsminde - så kan man. “Det her er et vanvittigt godt glas vin”, kom det prompte og umiddelbart til en vinsmagning, da Pierre François Massons 𝗣𝗼𝘂𝗶𝗹𝗹𝘆-𝗙𝘂𝗺𝗲́ 𝗟𝗲𝘀 𝗔𝗻𝗴𝗲𝗹𝗼𝘁𝘀 kom i glasset🍷
Det er øjeblikke som disse, der får mig til at stå op og gå på arbejde. Det handler om 𝗽𝗮𝘀𝘀𝗶𝗼𝗻.

Det kan måske lyde underligt, men passionen lever der, hvor den deles og anerkendes. - I det splitsekund hvor et andet menneske opdager, hvorfor netop denne vin, denne sang, dette kunstværk er noget særligt. - Opdager hvorfor netop denne vin har fundet vej gennem det 𝗺𝗶𝗸𝗿𝗼𝘀𝗸𝗼𝗽𝗶𝘀𝗸𝗲 𝗻𝗮̊𝗹𝗲ø𝗷𝗲 og ind i vores sortiment.

- De øjeblikke hvor jeg ser glæden i ansigtet og hører den i stemmen på den, der smager de vine, som jeg nøjsomt og nidkært har udvalgt blandt alle de mange hundredtusinder af vine, der findes i verden. En proces så sirlig og følsom, at resultatet føles som at have valgt sine egne børn!❤️
Og når ordene ovenikøbet kommer fra en så 𝗸𝗼𝗺𝗽𝗲𝘁𝗲𝗻𝘁 person som Andreas, så varmer de endnu mere🙏

Jeg er helt enig med Andreas! Og så er det endda kun DOMAINE MASSON-BLONDELET entry level vin 😲

Vil du læse mere om Masson-Blondelet skønne 𝗦𝗮𝗻𝗰𝗲𝗿𝗿𝗲 𝗼𝗴 𝗣𝗼𝘂𝗶𝗹𝗹𝘆 𝗙𝘂𝗺𝗲́ vine, så klik HER

Cappa

- kærlighed til drue🍇, jord🌍og natur🌱