56 𝙜𝙧𝙖𝙙𝙚𝙧 𝙖𝙛 𝙠𝙫𝙖𝙡𝙞𝙩𝙚𝙩𝙨𝙢𝙖𝙙 𝙤𝙜 𝙫𝙞𝙣!
56 𝙜𝙧𝙖𝙙𝙚𝙧 𝙖𝙛 𝙠𝙫𝙖𝙡𝙞𝙩𝙚𝙩𝙨𝙢𝙖𝙙 𝙤𝙜 𝙫𝙞𝙣!
56 𝙜𝙧𝙖𝙙𝙚𝙧 𝙖𝙛 𝙠𝙫𝙖𝙡𝙞𝙩𝙚𝙩𝙨𝙢𝙖𝙙 𝙤𝙜 𝙫𝙞𝙣!
56 𝙜𝙧𝙖𝙙𝙚𝙧 𝙖𝙛 𝙠𝙫𝙖𝙡𝙞𝙩𝙚𝙩𝙨𝙢𝙖𝙙 𝙤𝙜 𝙫𝙞𝙣!

56 𝙜𝙧𝙖𝙙𝙚𝙧 𝙖𝙛 𝙠𝙫𝙖𝙡𝙞𝙩𝙚𝙩𝙨𝙢𝙖𝙙 𝙤𝙜 𝙫𝙞𝙣!

09, May 2023
Er det meget eller lidt, spørger du måske?! 
Når det er Restaurant 56 𝙜𝙧𝙖𝙙𝙚𝙧 i København, er det mere end meget. 
 
På 56 grader bliver gæsterne forkælet med ren, ærlig og præcis gastronomi af tårnhøj kvalitet, med finessen som fællesnævner. 
𝘾𝙖𝙥𝙥𝙖 𝙑𝙞𝙣 er meget stolte 🥹 af og beærede🏅 over, at Restaurant 56 grader har fundet, at de høje krav til deres gastronomi 🍽️ er sammenfaldende med to af vores vine🍷.
På denne måneds menu finder du vores 2020 𝗦𝗮𝘁𝗲𝗻𝗮𝗻𝘆 𝗟𝗲𝘀 𝗛𝗮𝘁𝗲𝘀, Bourgogne fra vinhuset 𝗥𝗲𝗻𝗲́ 𝗟𝗲𝗾𝘂𝗶𝗻-𝗖𝗼𝗹𝗶𝗻.
56 grader har parret vinen til rimmet dansk jomfruhummer, julienne af hvide asparges og østers urt.
 
Restaurantchef Emil Astrup begrunder valget:
"Med mineraliteten og kompleksiteten fra René Lequin-Colins terrior, den snorlige syre og diskrete creme er den et nøje match med de første hvide asparges"

Læs mere om 2020 Satenany Les Hates HER 

Emils team på 56 grader har valgt at parre vores 2022 𝙎𝙤𝙡𝙖𝙧𝙞𝙨 𝙀𝙙𝙚𝙡𝙨𝙪𝙨𝙨 𝘼𝙪𝙨𝙡𝙚𝙨𝙚, Nahe fra vinhuset Weingut Forster med deres rabarberdessert. 
Råsyltet rabarber, friskost creme på "loke" fra arla unika, hybenrose, rabarber granité med stjerneanis og frysetørret rabarber.
𝗘𝗺𝗶𝗹 fortæller:
"Nøgleordet er rabarber, den friske smag fra rabarberen skriger efter en anelse sødme vinmæssigt. Vi følger sæsonens råvarer i forhold til, hvad vi nøje udvælger at sætte på vores sæsonmenu, og da vi fik muligheden for at lave en rabarberdessert, tænkte vi med det samme på Forster og hans skønne, søde vine. Det vil være en frisk afslutning på en skøn aften for vores gæster. Den er et must try!”

Vi er naturligvis enige og opfordrer alle til at besøge 56 grader og opleve den intime stemning, Emil og hans kollegers udsøgte gastronomiske evner … og to af vores vine, fra to af vores favorit vinhuse.

Læs mere om Restaurant Grader og 𝗯𝗼𝗼𝗸 𝗯𝗼𝗿𝗱 her

Læs mere om 2022 Solaris Auslese 𝗪𝗲𝗶𝗻𝗴𝘂𝘁 𝗙𝗼𝗿𝘀𝘁𝗲𝗿 HER 

Cappa Vin
- Kærlighed til drue 🍇, jord 🌎 og natur 🌱