FRancois Lequin, René Lequin-Colin Chassagne-Montrachet Corton-Charlemagne

Kan man overleve som virksomhed uden en hjemmeside?

11, Jan 2023

Da vi for 7 år siden var på udkig efter et nyt højkvalitets Bourgogne-hus, ledte vi med lys 🕯️ og lygte 🔦 i netværket, på messer og på internettet.

Vi smagte 👅, smagte og smagte det ene Bourgogne-hus efter det andet (jeps, it’s a dirty job 😊), men ingen af dem havde det, vi ledte efter. 

Vi kom i tanke om huset René Lequin-Colin, som vi havde smagt for 10-15 år siden, og som smagte himmelsk dengang. Vi havde let ved at finde information om vin fra René Lequin-Colin, men det var os umuligt at finde kontaktoplysninger på huset.

Ingen hjemmeside, intet telefonnummer, ingen mailadresse - intet!

Kærligheden til den gode vin giver aldrig op. Vi fandt et nummer på en person i landsbyen, der gav os nummeret på faderen til den nuværende ejer og vinmager i huset René Lequin-Colin, Francois Lequin. Han gav os nummeret på Francois. Resten er historie. 

En lykkelig historie fyldt med vine, der sidder lige i (Bourgogne) vinskabet! 

Francois' version af vine fra René Lequin-Colin er præcis, ren, intenst, elegant. Vinene har fedme, saft, syre, fad og salt.

De har renhed, de har mineral, de har nerve, og cremen er doseret med så stor præcision, at en skydelære vil skamme sig over at stå ved siden af. Det gælder hele vejen fra hans generiske Bourgogner over Santenay, Chassagne-Montrachet og til Batard-Montrachet og Corton-Charlemagne.

Eneste ulempe: Mængderne er små, og alt bliver solgt hurtigt! Men Francois kunne dengang mærke, at vi har en fælles kærlighed til drue, jord og natur - og gav os lov til at købe. Hvilket vi er meget stolte over.          

Så svaret på spørgsmålet er, ja man kan godt overleve som virksomhed uden en hjemmeside – hvis man hedder Francois Lequin, er vinmager i René Lequin-Colin og laver Bourgognevin så englene 👼🏻 synger!

Læs 👀 mere om og køb de fantastiske vine fra Francois’ hånd her: 

Cappa Vin
kærlighed til druejord og natur